Leverantörer

Våra leverantörer

[clearfixBox]
jehrensfarg

Jehrens färg
Med stark betoning på idéer och inspiration har vi ambitionen att ta hand om och inspirera våra kunder och hela Värnamo till nya tankar om färg, tapet, kakel och golv. Varje dag vill vi inspirera till att utveckla just dina idéer om ditt hus , din lägenhet och dina möbler.
Jehrens färg
[/clearfixBox]

[clearfixBox]
Farggrossen

Färggrossen Nybro
Det finns många bra anledningar till varför allt fler färgbutiker och målare i södra Sverige väljer Färggrossen i Nybro, en av Sveriges största små grossister. Snabba och säkra leveranser ur vårt breda sortiment med ett stort antal ledande varumärken är naturligtvis en utmärkt början. Att du dessutom alltid kan lita på vår höga servicemoral är ju en fördel som underlättar ditt jobb en hel del. Vi vill gärna att varje kund ska känna sig mer än nöjd – varje gång.
Färggrossen Nybro
[/clearfixBox]

[clearfixBox]
jotun

Jotun
Jotun är en norsk producent av färg och pulverlacker. Koncernen är inom ett flertal av sina verksamhetsområden en ledande aktör, såväl i Europa som i hela världen.
Jotun
[/clearfixBox]

[clearfixBox]
alcro

Alcro
Alcro Färg grundades 1906 under namnet Alfort & Cronholm, och på Norrlandsgatan i Stockholm öppnades den första butiken för ”färger och droger”. Idag säljer Alcro färg och färgnära produkter till konsument och yrkesmålare i Sverige. Sortimentet är stort med omkring 150 färgprodukter och cirka 450 artiklar.
Alcro
[/clearfixBox]

[clearfixBox]
nordsjo

Nordsjö
Nordsjö har funnits i mer än 100 år. Nordsjö grundades 1903 under namnet Nordström och Sjögren. Under åren har mängder med svenska hus målats med vår färg. Fina gamla trähus i skärgården, nya radhus, moderna villor, skolor och arbetsplatser. Kökssoffor, fönster, väggar, golv, trädgårdsmöbler, tak med mera.
Nordsjö
[/clearfixBox]

[clearfixBox]
falurodfarg

Falurödfärg
Falu Rödfärg tillverkas av pigment från Falu Gruva. Därför har vi både kontor och fabrik på gruvområdet. Mitt bland högar av varp, historiska byggnader och intill gruvans enorma hål – Stora Stöten. På samma sätt som det alltid varit.
Falu Rödfärg
[/clearfixBox]

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *